Orduspor'a yasal doping

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Hafta içerisinde oyunculara söz verdiğimiz gibi bir kısım ödemelerini yaptık" dedi. Türkmen, yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Altınordu maçının zor geçeceğini söyledi. Gen

Orduspor'a yasal doping
 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Hafta içerisinde oyunculara söz verdiğimiz gibi bir kısım ödemelerini yaptık" dedi.
 
Türkmen, yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Altınordu maçının zor geçeceğini söyledi.
 
Genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Türkmen, "Maç öncesi takımımız moral motivasyon açısından iyi durumda. Biz de yönetim kurulu olarak hafta içerisinde oyunculara söz verdiğimiz gibi bir kısım ödemelerini yaptık. Bakalım üç ihtimalli bir maç, kazanan taraf inşallah biz oluruz" diye konuştu.
 
Türkmen, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Bucaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kulübe 10 bin lira para cezası verildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:
 
"Bir maçın stat geliri zaten giderleri karşılamıyor. Şimdi birde üzerine 10 bin lira para cezası. Küfürün kimseye faydası olmadığını aksine zararının olduğunu artık herkes anlamalı. Süper Lig'de olduğumuz dönemde bizim taraftarımız centilmenlik ödülünü aldı. Yani küfür ederek bir yere varılmaz. Olaya bu açıdan yaklaşmalı ve küfüre son vermeliyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor