Orduspor'a Trabzonlu kaptan

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da takım kaptanı belirlendi. Kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, yaptığı açıklamada, yeni sezonda takım kaptanlığını daha önce Trabzonspor'da da oynayan Trabzonlu Emre Aygün'ün üstlendiğini belirtti.Karaağaç, şöyle konuşt

Orduspor'a Trabzonlu kaptan

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da takım kaptanı belirlendi. 

Kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, yaptığı açıklamada, yeni sezonda takım kaptanlığını daha önce Trabzonspor'da da oynayan Trabzonlu Emre Aygün'ün üstlendiğini belirtti.

Karaağaç, şöyle konuştu:

"Yeni sezonda takımımızın birinci kaptanı forvet oyuncumuz Emre Aygün. İkinci kaptanımız defans oyuncumuz Volkan Koçaloğlu ve üçüncü kaptanımız ise orta saha oyuncumuz Landel oldu. Bu üç oyuncumuz geçen yıl kadromuzda yer alan ve sürekli forma giyen oyuncularımız. İnşallah bu 3 oyuncumuzun önderliğinde geçen yıldan yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig."

Karaağaç, takımda 10 numaralı formayı Emre Aygün'ün giyeceğini de sözlerine ekledi. 

- "Kaptanlık görevi gurur verici" 

Orduspor'da kaptanlığa getirilen Emre Aygün, yeni görevinin gurur verici olduğunu söyledi. 

Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirten Aygün, "Sezon sonuna kadar Orduspor'u takım oyunuyla hedefe ulaştırmayı hedefliyoruz. Takımda arkadaşlık ortamı şu anda çok güzel. Bizim de görevimiz bu ortamı sezon sonuna kadar en iyi şekilde sağlamak. Bana kaptanlık görevini veren herkese teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor