Orduspor'a ağır darbe!

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da Bucaspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.  Teknik direktör Erkan Sözeri, basına yaptığı açıklamada, deplasmanda Bucaspor ile karşılaştıklarını ve beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını b

Orduspor'a ağır darbe!
PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da Bucaspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. 
 
Teknik direktör Erkan Sözeri, basına yaptığı açıklamada, deplasmanda Bucaspor ile karşılaştıklarını ve beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. 
 
Süper Lig yolunda ciddi avantaj kaybettiklerini ancak halen şanslarının sürdüğünü ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:
 
"Bucaspor karşısında kazandığımız takdirde her şey bizim elimizde olacaktı. Ancak beklenmedik şekilde öne geçtiğimiz maçı kaybettik. İki hafta öncesine baktığımız zaman ilk iki için avantaj bizdeydi. Şimdi avantaj Balıkesirspor'un eline geçti. Önümüzdeki hafta ne olacağı ise belli değil. Futbolda her sonuç var. Dolayısıyla ağır hasar aldığımız ortada ama matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece Süper Lig'i kovalayacağız. Ama bize bazıları inanır ya da inanmaz bu bizim problemimiz değil. Biz takım olarak her şeye inandık. İnanmaya da devam edeceğiz. Bugün kötü oynadık ve böyle sonuç aldık. Bazı oyuncularımızın sakat bazılarının da cezalı olması hamle şanslarımızı en aza indirgedi. Artık her şeye rağmen çok çabuk toparlanacağız. Sahamızda oynayacağımız Ankaraspor maçına kadar her şeyi unutup bu kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu skordan dolayı insanlarda tepki gösterebilir. Biz sadece saygı duyuyoruz. Bu takımın hocası benim. Herkesten önce ben sorumluyum. Bu sorumluluğu da alıyorum."
 
Takımdan beklentilerin, başarıların ardından arttığını anlatan Sözeri, şunları kaydetti:
 
"Ben hiç bir zaman fakir fukara edebiyatı yapmaktan hoşlanmıyorum. Bu futbolcu grubu, teknik heyet ve yönetim kurulu türlü yokluklar içerisinde buralara geldi. Bu işin sonunu getiremezsek en çok biz üzülürüz. Çünkü bu bizim mesleğimiz ve geleceğimiz. İnsanlar da tabii ki de demoralize olmuştur. Biz sezon başında bu işe yalnız başladık. Yalnız da devam ediyoruz. Şunu herkes bilsin ki: Süper Lig çıtasını biz yükselttik. Dolayısıyla insanların da beklentilerini biz yükselttik. Başından bu yana transfer yasaklarımız olmasına rağmen hep hedefin içerisinde olacağız diyen de bizleriz. Play-off'u hiçbir zaman dillendirmedik. Bu nedenle yapılan eleştirilerin bu yönünden de düşünülüp öyle yapılmasını bekliyoruz. Biz Ordu halkını hayal kırıklığına uğrattığımızdan çok mu mutluyuz sanki. Biz de üzgünüz."
 
Sözeri, ilk iki şanslarının devam ettiğini, bu şanslarını sonuna kadar kovalayacaklarını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor