Orduspor transferde çok titiz

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da teknik direktör Fikret Yılmaz, zor bir ligin kendilerini beklediğine işaret ederek, "Bu nedenle biz de sahada yüreğini ortaya koyan oyuncuları almaya gayret ediyoruz" dedi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi

Orduspor transferde çok titiz

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da teknik direktör Fikret Yılmaz, zor bir ligin kendilerini beklediğine işaret ederek, "Bu nedenle biz de sahada yüreğini ortaya koyan oyuncuları almaya gayret ediyoruz" dedi. 

Yılmaz, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tamamlanmak üzere olduklarını söyledi.

Transfer komitesi başkanı Tahsin Türkmen'in çaba sarf ettiğini belirten Yılmaz, "Alınan tüm oyunculardan haberdarım. Alınan oyuncular ve yapılan transferler konusunda yönetim ile hareket ediyoruz" dedi.

Şimdilik her şeyin güzel gittiğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Orduspor açısından güzel günlerin olacağını düşünüyorum. Şimdilik herhangi bir sorun yok. Güzel bir takım oluşturmanın çabası içerisindeyiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Zaten sezonu açtıktan sonra çok daha çıplak gözle her şeyi göreceğiz. Aldığımız oyuncuların tamamı kendi takımlarında başarıyı yakalamış ve kedini ispatlamıştır. Aldığımız oyuncularımızın arasında Orduspor'a daha önce hizmet edenler de var. Daha çok zamanımız var. Herkesi çalışmalarda ve kamplarda görerek çok daha iyi bir Orduspor ortaya çıkaracağız. Hep birlikte bunun çabası içerisine gireceğiz."

Ligi de değerlendiren Yılmaz, "Zor bir lig bizi bekliyor. Herkes biliyor ki bu ligde kolay takım yok. Onun için işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Bu nedenle biz de sahada yüreğini ortaya koyan oyuncuları almaya gayret ediyoruz. O nedenle de zorlukları aşabileceğimizi tahmin ediyorum. İnşallah taraftarımızın da desteğini aldığımızda Orduspor'u daha güzel günlere taşıyacağız" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler