Orduspor - Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de Ligin son maçında Trabzonspor Orduspor ile yarın çok önemli maça çıkacak. Bordo-Mavililer, bu karşılaşmada alacağı üç puanla hem ligi 3. sırada tamamlamak hem de Play-Off’a avantajlı girmek istiyor. Trabzonspor ile Orduspor yarın Or

Orduspor - Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de Ligin son maçında Trabzonspor Orduspor ile yarın çok önemli maça çıkacak.

 

Bordo-Mavililer, bu karşılaşmada alacağı üç puanla hem ligi 3. sırada tamamlamak hem de Play-Off’a avantajlı girmek istiyor.

 

Trabzonspor ile Orduspor yarın Ordu 19Eylül Stadı’nda saat 15.30'da karşı karşıya gelecek. Maçı İlker Meral yönetecek.

 

Ligin normal sezonunun son maçı öncesinde Orduspor 41 puanla 14. sırada yer alırken, Trabzonspor ise 55 puanla 3. sırada bulunuyor. Bordo-Mavili ekip, maçı kazanması halinde Play-Off Grubu'nda ilk üçe girme şansı yakalayacak.  

 

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Dostluk ve kardeşlik çerçevesinde Orduspor ile oynayacağımız  hem bizim hem de rakibimizin için çok önemli.

 

Sezon başından beri hedefimiz ligi en iyi şekilde bitirmek ve play-off’larda başarılı olmak. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Umarım keyifli bir karşılaşma olur ve biz kazanırız'' diye konuştu.

Öte yandan Trabzonspor ile Orduspor, lig tarihinde 20. kez karşı karşıya gelecekler.

 

Bugüne kadar oynanan 19 maçta Trabzonspor'un galibiyetlerde 12-2 üstünlüğü bulunuyor. 5 maçta takımlar ise sahadan beraberlikle ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor