Orduspor TFF'ye dilekçe verdi

Orduspor Başkanı Türkmen, kulüplerin play-off sisteminin kalkması için dilekçe verdiğini açıkladı...Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Süper Lig Kulüpleri'nin gelecek yıl play-off sistemini oynamak istemediklerine dair dilekçeyi Futbol Feder

Orduspor TFF'ye dilekçe verdi

Orduspor Başkanı Türkmen, kulüplerin play-off sisteminin kalkması için dilekçe verdiğini açıkladı...

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Süper Lig Kulüpleri'nin gelecek yıl play-off sistemini oynamak istemediklerine dair dilekçeyi Futbol Federasyonu'na gönderdiğini ve federasyonun da buna olumlu yaklaştığını söyledi.

Edinilen bilgilere göre; Başkan Nedim Türkmen, Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği Toplantısı'nda bütün kulüplerin gelecek yıl play-off sisteminin uygulanmamasına yönelik bir dilekçeyi Türkiye Futbol Federasyonu'na verdiklerini söyledi.

Play-off sistemini bütün kulüplerin istemediğini dile getiren Başkan Türkmen, "Toplantıya katılmayan bir iki kulüp (Sivasspor ve Gaziantepspor) hariç play-off sistemini istemiyoruz. Naklen yayın gelirlerini 34 maç üzerinden alıyoruz ancak 40 maç oynuyoruz. Bunun bize bir getirisi yok. İki üç günde bir maç oynamak futbolcular kadar biz yöneticileri de yordu. Ligler ağustos ayının ikinci haftasında başlasın. Devre arası tatili bir ay olsun. Devre arası tatili kısa olunca alacağınız veya transfer ettiğiniz oyuncular konusunda dedikodu çıkıyor. Haftada bir maç oynansın biz önümüze bakalım." dedi.

"Kulüplerin play-off sistemini istemiyoruz." söylemine Futbol Federasyonu'nun bakışını ise Başkan Türkmen, şöyle yorumladı:

"Federasyon, kulüpler ne derse ona uyacağını söylemişti. Ben de öyle olacağını düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor