Orduspor telafi peşinde!

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan her puanın Orduspor için önemli olduğunu söyledi.Orduspor ile Bursaspor karşılaşmasında alınan bir puanın önemli olduğunu ve kaybedilen 2 puanın is

Orduspor telafi peşinde!

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan her puanın Orduspor için önemli olduğunu söyledi.

Orduspor ile Bursaspor karşılaşmasında alınan bir puanın önemli olduğunu ve kaybedilen 2 puanın ise Cumartesi günü oynanacak olan Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında telafi edeceklerini belirten Türkmen, ''Ligin önemli takımlarından biri olan Bursaspor ile karşılaştık. İlk yarı Bursaspor etkili oynadı. İkinci yarıda ise takımımız ağırlığını ortaya koydu. 1-1 berabere biten maç sonunda bir puan aldık. Bir puan bizim için çok önemli. Her maçta alınan puanlar takımımız için önem arz ediyor. Bursapor maçında kaybedilen 2 puanı ise Cumartesi günü oynayacağımız Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında telafi edeceğiz'' diye konuştu.

 Yeni kurulan bir kadro ile sezona başladıklarını ve kadroya dahil olacak futbolcularında takıma katkı sağlayacağını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

 ''Bank Asya 1'inci Lig'den yükseldikten sonra yeni bir kadro kurduk. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Daha bu kadroya girmeyen futbolcularımız var. Zamanla diğer oyuncularımızda kadroya girerek hem takıma katkı sağlayacak, hem de futbol severler tarafından tanınacaklar. Türk futbolunu iyi bilen bir teknik adamla çalışıyoruz. Kendisine güvenimiz sonsuz. Ayrıca, Bursaspor karşılaşmasında tribünleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.''

 Bu arada takımın sabah saatlerinde karayolu ile Trabzon'a gittiğini vurgulayan Türkmen, kafilenin buradan uçakla Antalya'ya geçeceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor