Orduspor sürprize izin vermedi!

PTT 1. Lig'in 8. hafta mücadelesinde Tavşanlı Linyitspor ile Orduspor karşı karşıya geldi. Dumlupınar Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Orduspor 1-0'lık sonuçla kazanarak zirve iddiasını sürdürdü. Orduspor'a galibiyeti getiren golü mücadelenin 29.

Orduspor sürprize izin vermedi!

PTT 1. Lig'in 8. hafta mücadelesinde Tavşanlı Linyitspor ile Orduspor karşı karşıya geldi. Dumlupınar Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Orduspor 1-0'lık sonuçla kazanarak zirve iddiasını sürdürdü.
 
Orduspor'a galibiyeti getiren golü mücadelenin 29. dakikasında Azeri oyuncu Branimir Subasic kaydetti. Orduspor bu galibiyetle deplasmanda oynadığı dördüncü karşılaşmayı da kazanırken Tavşanlı Linyitspor kendi sahasında yine 3 puan sevinci yaşayamadı.
 
Bu sonucun ardından Orduspor puanını 16'ya yükselterek zirve iddiasını sürdürürken Tavşanlı Linyitspor ise 6 puanda kaldı.
 
PTT 1. Lig'de 9. hafta maçları Milli maç arasından sonra oynanacak ve Orduspor kendi sahasında Fethiyespor'u konuk ederken Tavşanlı Linyitspor deplasmanda Karşıyaka'ya konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor