Orduspor Samsun'la yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Karadeniz derbisinde Orduspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Ligin iki ekibinin mücadelesinde gol sesi çıkmadı ve iki takım birer puanla yetinmek zorunda kaldı.Karşılaşmada Galatasaray'da forma giyen isimlerde

Orduspor Samsun'la yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Karadeniz derbisinde Orduspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Ligin iki ekibinin mücadelesinde gol sesi çıkmadı ve iki takım birer puanla yetinmek zorunda kaldı.

Karşılaşmada Galatasaray'da forma giyen isimlerde karşı karşıya geldi. Orduspor'da Emmanuel Culio ve Bogdan Stancu, Samsunspor'da ise Anıl Dilaver ise Mustafa Sarp birbirlerine rakip oldu.

Bu beraberliğin ardından Orduspor ve Samsunspor puanını 5'e yükseltmiş oldu.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta maçında Orduspor, Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olurken; Samsunspor sahasında Manisaspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler