Orduspor, Samsun maçına hazır

Yarın saat 17.30'da kendi sahasında Samsunspor'la karşılaşacak olan Orduspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Saat 17:15'de Teknik Direktör Metin Diyadin gözetiminde başlayan antrenman da önce ısınma hareketleri ve düz koşu gerçekleştirildi.5'e 2 pas çalış

Orduspor, Samsun maçına hazır

Yarın saat 17.30'da kendi sahasında Samsunspor'la karşılaşacak olan Orduspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Saat 17:15'de Teknik Direktör Metin Diyadin gözetiminde başlayan antrenman da önce ısınma hareketleri ve düz koşu gerçekleştirildi.5'e 2 pas çalışmasının ardından çift kale maç oynayan Orduspor ekibi, taktik çalışma yaptı. Teknik direktör Metin Diyadin Samsunspor karşılaşması ile ilgili yaptığı açıklamada, "Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Samsunspor da bizim gibi Süper lige yeni gelen bir takım. Bizim gibi bir çok transfer ve yeni bir takım oluşturdu. Önemli oyuncuları takıma kattılar. Zorlu bir maç oynayacağız. Kazanmak istiyoruz. Kendi seyircimiz önünde hem iyi futbol hem de kazanma arzusundayız." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN"

Diyadin, taraftara da seslenerek, "Stadı taraftarın doldurmasını istiyorum. İlk maçta beklediğimiz kadar taraftarımız gelmedi. Bizim arkamızda tüm taraftarımızın yer almasını istiyorum." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor