Orduspor sağ açık arıyor

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında kamp döneminin iyi geçtiğini ifade ederken, sağ açık mevkisinde oynayacak bir futbolcuya ihtiyaç olduğunu söyledi. Durugöl Orduspor Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen O

Orduspor sağ açık arıyor

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında kamp döneminin iyi geçtiğini ifade ederken, sağ açık mevkisinde oynayacak bir futbolcuya ihtiyaç olduğunu söyledi. 


Durugöl Orduspor Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, yeni sezonda Orduspor’un hedefinin ligi ilk 5 içinde bitirmek olduğunu söyledi. Yıldırım “Orduspor’un hedefi büyüktür. Bu ligi ilk 5 içinde tamamlamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda transferler gerçekleştirildi.

Şuanda sağ açıkta oynayacak bir futbolcuya ihtiyacımız var. Transfer komitemiz bu mevkiye bir futbolcu transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig’de ilk 5’i hedefleyen bir takım olarak çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim, futbolcular ve teknik ekip olarak buna inandık ve lig sonunda bunu inşallah görürüz” dedi.


ESKİŞEHİRSPOR MAÇINA STAT YETİŞECEK


Ordu 19 Eylül Stadı’nda zemin yenileme çalışmaları devam ederken, Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Orduspor’un Ordu’da 1-2 maç oynayamayacağı yönündeki söylemlerinin artık sona ermesini istedi. Bu söylemlerin kombine satışlarını olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Yıldırım, Orduspor’un ligin ikinci haftasında Eskişehirspor ile maçını Ordu 19 Eylül Stadı’nda taraftarının önünde oynayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor