Orduspor rumen golcüyü bitirdi

 Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, oyuncunun kendilerine gelmek istemesinin bu transferin gerçekleşmesinde önemli rol oynadığını söyledi.Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, ''Stancu'nun bonservisini 2,5 milyon euroya Galatasaray'dan aldık. Oyuncuyla da 4 yıllık

Orduspor rumen golcüyü bitirdi

 


Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, oyuncunun kendilerine gelmek istemesinin bu transferin gerçekleşmesinde önemli rol oynadığını söyledi.


Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, ''Stancu'nun bonservisini 2,5 milyon euroya Galatasaray'dan aldık. Oyuncuyla da 4 yıllık sözleşme imzalayacağız'' dedi.
 

Türkmen, geçen sezon Galatasaray'dan kiralanan Bogdan Stancu'nun artık Orduspor'un futbolcusu olduğunu söyledi.


Rumen oyuncunun transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardıklarını ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

''Masamda Galatasaray'dan gelen faks var. Bizim teklifimizi Galatasaray kabul etti. Oyuncunun sözleşmesi de birazdan gelecek. Stancu'nun bonservisini 2,5 milyon euroya Galatasaray'dan aldık. Oyuncuyla da 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Artık Stancu konusu kapanmıştır. Stancu, artık 4 yıl boyunca Orduspor'un oyuncusudur.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor