Orduspor Penaltılarla veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Samsunspor sahasında Orduspor'u penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Samsunspor sahasında Orduspor'u konuk etti.Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki Karaden

Orduspor Penaltılarla veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Samsunspor sahasında Orduspor'u penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Samsunspor sahasında Orduspor'u konuk etti.

Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki Karadeniz derbisini penaltı atışları sonrasında 4-2'lik skorla Samsunspor kazandı.

Normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 eşitlikle sona eren mücadelede kazanan tarafı penaltılar belirledi. Samsunspor'da Khubutia, Adem Alkaşı, Gekas ve Serdar Özkan penaltı atışlarını filelere gönderirken; sadece Murat Yıldırım penaltı kaçırdı.

Orduspor'da Emmanuel Culio ve Yalçın Ayhan penaltı atışlarından yararlanamazken; Stancu ve Ali Çamdalı atışları gole çevirdi.

Ev sahibi ekipte Anıl Dilaver 90+1. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını uzatma dakikalarında bir kişi eksik bıraktı.

Karadeniz derbisini kazanan Samsunspor, bir üst tura yükselmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor