Orduspor öyle biriyle anlaştı ki...!

Spor Toto Süper Lig ekipliernden Orduspor, Metin Diyadin'in ayrılmasının ardından boşalan teknik adamlık koltuğunu dünyaca ünlü bir isimle doldurdu...Orduspor, Hector Cuper ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık prensip anlaşmasına vardı.Başkan Nedim Türkmen, Ar

Orduspor öyle biriyle anlaştı ki...!

Spor Toto Süper Lig ekipliernden Orduspor, Metin Diyadin'in ayrılmasının ardından boşalan teknik adamlık koltuğunu dünyaca ünlü bir isimle doldurdu...

Orduspor, Hector Cuper ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Başkan Nedim Türkmen, Arjantinli Teknik Adam ile el sıkıştıklarını, Cuper'in Trabzonspor maçını izlemek ve takımı görmek üzere Türkiye'ye geleceğini söyledi.

FUTBOL TARİHİNDE BİR İLK

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, futbol tarihinde bir ilke imza atarak, futbolcuların teknik direktör konusunda 'Yerli mi yoksa, yabancı mı' istediklerini toplantı da tek tek sordu.
 
Türkmen, teknik heyet ve futbolcular ile gerçekleştirdiği toplantı da en dikkat çekici kısım, futbolcuların Teknik Direktör konusunda isteklerini dinlemek oldu.
 
Türkmen, 'Yeni bir teknik direktör arayışımız var. Teknik direktörün yerli mi, yoksa yabancı mı olmasını istersiniz. Biz demokratik bir kulübüz. Herkesin bu konuda söz söyleme hakkı var. Her futbolcudan teknik direktör konusunda isteklerini öğrenmek istiyorum. Teknik Direktör konusunda birlikte kararı vereceğiz. Her futbolcunun görüşü benim için çok önemli" dedi.
 
Toplantı'da Türkmen, futbolcuların teknik direktör konusunda ki isteklerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor