"Orduspor örnek olacaktır..."

 Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunun ikinci yarısından itibaren uygulanan Digiturk CentilmenLig’de ikinci olan Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, açıklamalarda bulundu.Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, 26 yıl sonra Süper Lige çıkan Ordus

"Orduspor örnek olacaktır..."

 

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunun ikinci yarısından itibaren uygulanan Digiturk CentilmenLig’de ikinci olan Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, açıklamalarda bulundu.

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, 26 yıl sonra Süper Lige çıkan Orduspor'un kulübü, oyuncusu ve taraftarı ile Centilmen olduğunun tasdiklendiğini söyledi.

Süper Lig takımları arasında taraftar sayısı olarak bir çok takımın önünde olan Orduspor, centilmenliği ile herşeyin sahada kazanmak olmadığını da gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunun ikinci yarısından itibaren uygulanan Digiturk CentilmenLig’de şampiyon ligde çok az taraftara sahip Gençlerbirliği olurken, ikinciliği ise Orduspor, üçünçülüğü ise yine taraftarı çok az sayıda olan Kayserispor oldu.

Başkan Türkmen, Orduspor'un 26 yıl sonra Süper Lige çıktığını hatırlatarak, "Biz Orduspor olarak hem mali hem de sportif fair playe inanıyoruz. Bir defa şunu özellikle belirtmek isterim ki her ne pahasına olursa olsun her şey bizim için sahada kazanmak değil. Hem sahada hem tribünde kazanmak bizim için daha da önemli. Orduspor'un bir çok takımdan daha çok taraftarı olmasına rağmen, örnek olduğunu Federasyonumuzda tasdiklemiş oldu. Orduspor kulübü taraftarı, futbolcusu ve yöneticisi ile her zaman örnek olacaktır."dedi.

Centilmenlig'de 1.'ye 4 Milyon, 2.ye 2 Milyon, 3.ye ise 1 Milyon Lira para ödülü verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor