Orduspor moralli başladı

 Durugöl Tesisleri'nde, yardımcı antrenör Jose Carlos gözetiminde 20 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Hasan Kabze ile tedavisi için İstanbul'a giden Yalçın Ayhan katılmazken, sakatlığı devam eden Onur Tuncer ile Abdulkad

Orduspor moralli başladı

 

Durugöl Tesisleri'nde, yardımcı antrenör Jose Carlos gözetiminde 20 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Hasan Kabze ile tedavisi için İstanbul'a giden Yalçın Ayhan katılmazken, sakatlığı devam eden Onur Tuncer ile Abdulkadir Kayalı takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanda oyuncular düz koşu sonrasında kondisyon çalışması yaptı.

Antrenman sırasında basın mensuplarında açıklamada bulunan Sportif Direktör Arhan Akün, Orduspor'un oyun olarak bütün takımlarla kafa kafaya mücadele ettiğini söyledi.

Kayserispor karşısında alınan 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Akün, şunları kaydetti:

''Kayserispor, oturmuş kadrosu ile yıllardır Süper Lig'de yer alan ve üstüne koyarak devam eden bir takım. Biz de takımımızı bu sene kurduk. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Golü bulduktan sonra kazanacağımıza inandık. Güzel bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Geride kalan 6 maçtan 5'ini üst sıralarda bulunan takımlarla oynayacaklarını hatırlatan Akün, ''Oyun olarak bir sıkıntımız yok. Zaten bütün takımlarla kafa kafaya oynuyoruz. Skor olarak kaybettiğimiz maçlarda da rakiplerimizle kafa kafaya mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki kalan maçlarımızı da kazanacağız'' dedi.

Akün, kulüp olarak emin adımlarla ilerlediklerini ve ilk 8'i zorlayacaklarını sözlerine ekledi.

Karadeniz ekibi, yarın yapacağı tek antrenman ile Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler