Orduspor milli arayı değerlendirecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Antalya'da yapacağımız kamp ile milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" dedi.Karaağaç,  yaptığı açıklamada, Manisaspor maçının ardından teknik direktör Levent Dev

Orduspor milli arayı değerlendirecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "Antalya'da yapacağımız kamp ile milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Karaağaç,  yaptığı açıklamada, Manisaspor maçının ardından teknik direktör Levent Devrim tarafından takıma üç gün izin verildiğini söyledi.

Çarşamba günü toplanacak kafilenin aynı gün Antalya'ya gideceğini ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Takımımız burada hocamızın isteği doğrultusunda bir hafta kampa girecek. Teknik kadro oyuncularımızı bu kampta daha yakından tanıma fırsatı bulacaktır. Sonuçta göreve yeni başlayan bir ekip. Yararlı bir çalışma süreci olacağını düşünüyoruz. Bilindiği gibi sezon başından bu yana sakatlıklarla uğraşıyoruz. İnşallah bu arada sakat oyuncularımız da iyileşecek.  Biz yapacağımız kamp ile milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" 

Karaağaç, daha önce kadro dışı bırakılan bazı oyuncuların yönetim kurulu kararıyla affedildiğini anımsatarak, teknik ekibin kendilerinden böyle bir talepte bulunduğunu anlattı.

Yönetim kurulunun bu talebi değerlendirdiğini belirten Karaağaç,  verilen kararın her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor