Orduspor Mersin'e boyun eğdi

 Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Mersin İdman Yurdu ile Orduspor karşı karşıya geldi. Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında oynanan karşılaşmada gülen taraf ev sahibi Mersin İdman Yurdu oldu.Mersin İdman Yurdu'un galibiyet golü 16. dakikada Splas Delev'd

Orduspor Mersin'e boyun eğdi

 

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Mersin İdman Yurdu ile Orduspor karşı karşıya geldi. Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında oynanan karşılaşmada gülen taraf ev sahibi Mersin İdman Yurdu oldu.

Mersin İdman Yurdu'un galibiyet golü 16. dakikada Splas Delev'den geldi.

Son beş haftada aldığı üç galibiyetle alt sıralardan uzaklaşan Mersin ekibi sadece iki puan üzerinde olan ve yeni teknik direktörü Hector Cuper'in gelişiyle çıkış yakalayan Orduspor'u konuk etti.

İlk yarıda özellikle Spas Delev ile tehlike yaratan MİY, bu atakların sonucunu 16. dakikada Delev'den gelen golle aldı: 1-0

Golün sahibi Delev 32. dakikada sakatlanıp yerini Erman Özgür'e bırakırken ilk yarının son dakikasında Andre Moritz önemli bir pozisyondan yararlanamadı ve ekipler soyunma odasına 1-0'lık sonuçla gitti.

Orduspor ikinci yarıya seri başladı. Ceza alanı içerisinde gelişen atakta Hakan Özmert'in vuruşunda top direkten döndü. Pozisyonu takip eden Culio'ya ise kaleci Hakan izin vermedi.

Ev sahibi ekip 65. dakikada Moritz'in şutunda gole yaklaştı. Fornezzi'den dönen topu Ben Yahia tamamlamak istedi ancak savunma kaleye doğru giden topu kornere gönderdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Mersin sahasında 1-0 galip ayrıldı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler