Orduspor kupayı istiyor

 Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Kupası'na almak istediklerini söyledi. Türkmen, yaptığı açıklamada, ligin bittiğini ancak futbol keyfinin sürdüğünü belirtti.Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda 21 Nisan Cumartesi günü sahalarında Kardemir Kara

Orduspor kupayı istiyor

 

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Kupası'na almak istediklerini söyledi. Türkmen, yaptığı açıklamada, ligin bittiğini ancak futbol keyfinin sürdüğünü belirtti.

Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda 21 Nisan Cumartesi günü sahalarında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Türkmen, ''Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Orduspor Kulübü olarak Spor Toto Kupası'nı almak istiyoruz'' dedi.

Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile beraberindeki heyetin 25 Nisan Çarşamba günü Ordu'da olacaklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

''Federasyon başkanı ve temsilcileri, Türkiye'deki bütün kulüpleri ziyaret ediyor. Bu ziyaret kapsamında 25 Nisan Çarşamba günü TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ve beraberindeki heyete Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerimizi gezdireceğiz. Sorunları anlatmanın yanında, sorunların yerinde görülmesi açısından önemli bir ziyaret. TFF'nin gelecekle ilgili yapacağı çalışmalar noktasında bu ziyaretlerin yol gösterici olacağını düşünüyorum. Ziyaretin gerçekleşecek olmasından dolayı çok mutluyuz.''

Nedim Türkmen, Demirören'in kulüp başkanlığı yapmış biri olduğunu anımsatarak, ''Kulüplerin problemlerini biliyor. Tesisleri yerinde görmesi ve ziyaret etmesi çok önemli. Gittikleri yerlerdeki tesisleri görüp, 3. Lig kulüplerine yardımları olacaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler