Orduspor krizden çıkış arıyor

Yaşadığı mali krizden dolayı transfer yapamayan ve krizden çıkış arayan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Yaşar Pamuk, "Kulübümüzün yaşadığı maddi sıkıntılar ortadadır, el birliği ile bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyoruz" d

Orduspor krizden çıkış arıyor

Yaşadığı mali krizden dolayı transfer yapamayan ve krizden çıkış arayan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Yaşar Pamuk, "Kulübümüzün yaşadığı maddi sıkıntılar ortadadır, el birliği ile bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyoruz" dedi.

Pamuk, Orduspor'un yaşadığı mali sıkıntıların herkes tarafından bilindiğini belirterek, "Saklanacak bir şey yok. Birçok sorunla karşı karşıyayız. Yönetim olarak üstesinden gelmek için buradayız" diye konuştu.

Mor-beyazlı kulübe yeni üyeler kazandırarak maddi krizi aşmaya çalıştıklarını ifade eden Pamuk, "Göreve geldiğimizden bu yana adım adım sorunları çözüyoruz ancak henüz yolun başındayız" şeklinde görüş belirtti.

Bazı iş adamlarının kulübe destek sağladığını vurgulayan Pamuk, hedeflerinin ise 25 bin üye yapmak olduğunu söyledi.

Önlerinde en büyük sorunun transfer yasağı olduğunu kaydeden Pamuk, "Bununla ilgili olarak gece gündüz çalışıyoruz. Başta istanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah yakın bir zamanda sonuç alırız" ifadesini kullandı.

Yılmaz'dan Orduspor'a destek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kulübe destek vereceklerini bildirdi.

Orduspor'un tüm Orduluların takımı olduğunu dile getiren Yılmaz, "Orduspor için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız. Kulübe herkesin sahip çıkması gerekir. Başkanımız ne kadar kaynak bulursa biz iki katını vereceğiz. Bunun sözünü veriyoruz" dedi.

Başkan Enver Yılmaz, Orduspor'un yönetim hataları ve eksikliğinden kaynaklanan sebeplerle hukuki sorunlarla karşı karşıya kaldığını anlatarak, "Maalesef sorunlar futbolun önüne geçmiş durumda. Orduspor bizim her şeyimiz. Transfer yasağı kalktığı zaman gerekli takviyede bulunacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler