Orduspor ivme yakalamak istiyor

Geçen hafta Fenerbahçe karşısında 1-1'lik bir sonuç alan Karadeniz temsilcisi, 18. haftada oynanacak maçta Manisaspor'un konuğu olacak.Hector Cuper yönetiminde yeni bir ivme kazanmak isteyen Orduspor, bugün oynayacağı maçta Manisaspor'un konuğu olacak.Kar

Orduspor ivme yakalamak istiyor

Geçen hafta Fenerbahçe karşısında 1-1'lik bir sonuç alan Karadeniz temsilcisi, 18. haftada oynanacak maçta Manisaspor'un konuğu olacak.

Hector Cuper yönetiminde yeni bir ivme kazanmak isteyen Orduspor, bugün oynayacağı maçta Manisaspor'un konuğu olacak.

Karadeniz ekibinde Fatih Tekke, Numan Çürüksu ve Sedat Bayrak sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeycek. Afrika Uluslar Kupası için ülkesine giden Jean Jacques Gosso ise Orduspor'un eksiklikleri arasında göze çarpıyor. Juan Culio ise, kart cezası nedeniyle Manisaspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Ev sahibi Manisaspor'da ise, Jimmy Dixon kart cezası nedeniyle maçın kadrosuna alınmadı. Mehmet Güven ise, sakatlığı nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor