Orduspor ikinci yarıdan umutlu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin ilk yarısını 13. puanla 16. sırada tamamlayan Orduspor, ikinci yarı ligde kalmayı hedefliyor.   Teknik direktör Ali Şahin, ikinci yarı hazırlıklarına bugün başladıklarını belirterek, "İkinci yarının ilk maçını 17 Ocak

Orduspor ikinci yarıdan umutlu
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin ilk yarısını 13. puanla 16. sırada tamamlayan Orduspor, ikinci yarı ligde kalmayı hedefliyor.
 
Teknik direktör Ali Şahin, ikinci yarı hazırlıklarına bugün başladıklarını belirterek, "İkinci yarının ilk maçını 17 Ocak Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağız. Bu maça kadar eksiklerimizi gidereceğiz. Önceliğimiz tehlikeli bölgeden bir an evvel kurtulmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
 
Şahin, yarım asırlık tarihi olan Orduspor'u ligde tutmak istediklerini vurgulayarak "Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. İnşallah her şey Orduspor adına çok iyi olacak. Biz buna yürekten inanıyoruz" değerlendirmesini yaptı.
 
Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarı da taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Şahin, "Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Başka Orduspor yok. Bu takımı mutlaka ligde tutmamız gerekiyor. Bunun içinde bütün taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz" dedi.
 
Şahin, takımdan Mahmut Boz ve Gökhan Meral'ın ayrıldığını ve bu oyuncuların yerini dolduracak kadroya sahip olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor