"Orduspor için istifa ettim!"

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da istifa eden teknik direktör Uğur Tütüneker, “Orduspor'un menfaatlerini düşünerek istifa ettim” dedi.Tütüneker, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde kulüp as başkanı Erkan Şahin ve basın danışma

"Orduspor için istifa ettim!"

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da istifa eden teknik direktör Uğur Tütüneker, “Orduspor'un menfaatlerini düşünerek istifa ettim” dedi.

Tütüneker, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde kulüp as başkanı Erkan Şahin ve basın danışmanı Murat Gürsoy ile düzenlediği basın toplantısında istifasını değerlendirdi.

İstifa ettiği için karmaşık duygular içinde olduğunu ve kendisi için de bu durumun zor olduğunu söyleyen Tütüneker, “Her şeyi Orduspor için yaptım. Bu yüzden istifa etmemin doğru olduğunu düşündüm. Dün kulüp başkanımız ile biraraya gelerek bu isteğimi dile getirdim. Kendileri de bu istifamı kabul ettiler, bu saatten sonra tek dileğim Orduspor'un başarılı olmasıdır” diye konuştu.

Orduspor'un yarıştan kopmadığını ve halen şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu dile getiren Tütüneker, şöyle devam etti: “Bu konuda Ordusporlu futbolculara ve yönetime güveniyorum. Orduspor'da bu zamana kadar güzel şeyler yaşadım. Ordusporlu taraftarlar beni, ben de onları sevdim. Ama bazen istediğimiz şeyler düşündüğümüz gibi gitmeyebiliyor. En son Kartalspor maçındaki 2-2'lik beraberlik beni derinden yaraladı. Zaten bu sonuçtan sonra da istifa etmeye karar verdim. Bugün itibariyle Ordu'dan ayrılacağım. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Lütfen emeği geçen kişiler ve taraftarlar da bana hakkını helal etsin.”

Tütüneker, bir süre dinleneceğini ve daha sonra kulüplerden gelecek teklifleri değerlendireceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, Orduspor As Başkanı Erkan Şahin, Tütüneker'e emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verirken basın danışmanı Murat Gürsoy ise Orduspor forması hediye etti.

Tütüneker, toplantının sonunda basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor