Orduspor iç transfere yöneldi!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Sözleşmesi biten bazı futbolcularımız ile masaya oturup kendileriyle devam etmek istiyoruz'' dedi.Türkmen, yaptığı açıklamada, daha önce iki yabancı oyuncuyu kadrolarına kattıkl

Orduspor iç transfere yöneldi!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Sözleşmesi biten bazı futbolcularımız ile masaya oturup kendileriyle devam etmek istiyoruz'' dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, daha önce iki yabancı oyuncuyu kadrolarına kattıklarını şimdi de iç transferde bazı oyuncular ile görüşmeye başladıklarını söyledi.

Orduspor'da oynayan ve sözleşmesi sona eren oyuncuların bir kısmıyla devam etmeyi istediklerini ve kendilerine yeni teklifler götüreceklerini belirten Türkmen, şöyle dedi:

''Sezon sonu itibariyle Ahmet Kuru, Ali Çamdalı, Bilal Türkgüler, Mehmet Ayaz, Murat Akın ve Emre Özkan gibi oyuncuların sözleşmeleri sona erdi. Tabii ki kulüp olarak bu oyuncularımızdan bazıları ile devam etme arzusundayız. Mesela Ahmet Kuru ve Ali Çamdalı ile yeniden anlaşmak istiyoruz. Bu oyunculara yeni teklifler götüreceğiz. İnşallah masaya oturduğumuzda kendileri ile anlaşma sağlarız. Sözleşmesi biten oyuncularımız bizlere Bank Asya'da çok şeyler kattılar. Onun için kendilerinin yaptığı fedakarlıkları asla unutmayız.''

Türkmen, dış transferde ise bazı kulüplerin yabancı oyuncuları ile görüşme içinde olduklarını, bu kulüpler arasında Beşiktaş gibi takımların olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor