Orduspor hedefi belirledi

Orduspor'da hedef kulübün üye sayısını arttırarak eski günlere dönmek...   Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk yaptığı açıklamada, hem futbol, hem de basketbolda kötü bir sezon geçirdiğini dile getirerek, "Maalesef iki branşta küme düştük. Bunun tek sebeb

Orduspor hedefi belirledi
Orduspor'da hedef kulübün üye sayısını arttırarak eski günlere dönmek...
 
Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk yaptığı açıklamada, hem futbol, hem de basketbolda kötü bir sezon geçirdiğini dile getirerek, "Maalesef iki branşta küme düştük. Bunun tek sebebi eski yönetimin bizlere bıraktığı yaklaşık 85 milyon lira borçtur." dedi.
 
Orduspor'un borçlarından kurtulabilmesi için kulübün üye sayısının arttırılması gerektiğini kaydeden Pamuk, "Yaklaşık 85 milyon lira borcu olan kulübün tek kurtuluşu üye sayısının arttırılmasından geçiyor. Bunun için herkesin üyelik başvurusunu yapmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
İlk etapta üye sayısının 10 bine ulaşması gerektiğini belirten Pamuk, "Sezon başında buna yönelik çalışmalarımız olmuştu ancak hedeflenen rakama ulaşılmamıştı. Bundan sonra da üye çalışmalarımız sürecek. Takımın yeniden eski günlerine kavuşması için üye sayısını mutlaka arttırmak gerekiyor. Bu kulübün kurtulmasını herkes gibi bizler de istiyoruz ama bu tek başına olmuyor. Desteklerle, el birliğiyle oluyor." diye konuştu.
 
Pamuk, kongre sürecine dikkati çekerek, genel kurul sonrası asıl hedefin üye sayısını arttırmaya yönelik çalışma olması gerektiğini kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor