Orduspor Gençler'in altyapısı gibi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, ara transfer döneminde ilk yabancı transferini yine yurtiçinden yapmaya hazırlanıyor.Başkent temsilcisi, golcü futbolcusu Bogdan Stancu ve Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Jacques Gosso'dan sonra yine Or

Orduspor Gençler'in altyapısı gibi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, ara transfer döneminde ilk yabancı transferini yine yurtiçinden yapmaya hazırlanıyor.

Başkent temsilcisi, golcü futbolcusu Bogdan Stancu ve Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Jacques Gosso'dan sonra yine Orduspor'da forma giyen Guy-Michel Landel'i de renklerine katma çalışmalarında sona geldi.

Gineli orta saha oyuncusu ile anlaşan ancak sözleşmenin detayları üzerinde çalışmalar yapan kırmızı-karalar, ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından 1990 doğumlu futbolcuyu Antalya'daki kampa davet edecek.

Bu arada Gençlerbirliği, Orduspor'dan Nizamettin Çalışkan'ı da geçen sezonun başında kadrosuna katmıştı.

 

- Guy-Michel Landel  

Profesyonel futbol hayatına 2010 yılında Fransa'nın Le Mans takımında başlayan Landel, aynı ülkenin Luzenac ekibine transfer olduktan sonra Le Mans'a dönerek, bir sezon daha eski forma giydi. 

Orduspor'a 2013 yılında transfer olan Gineli orta saha oyuncusu, 2013-2014 sezonunda forma giydiği 35 karşılaşmada 9 gol 6 asistle oynadı.

Landel, 2014-2015 sezonunun ilk yarısında ise 11 maçta Orduspor forması giydi ancak sadece 2. hafta oynanan Adanaspor maçında gol sevinci yaşadı. 

Milli takıma 22 yaşında çağrılan Landel, Gine formasıyla 3 gol atarken, 1 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler