Orduspor, galibiyet almak istiyor

 Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Eskişehirspor maçından galip gelerek Ordu'ya dönmek istiyor.Mor-beyazlı ekip, 19 Eylül Stadyumu'ndaki çalışmalar nedeniyle Eskişehirspor ile İstanbul Atatürk Olimpiyat

Orduspor, galibiyet almak istiyor

 

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Eskişehirspor maçından galip gelerek Ordu'ya dönmek istiyor.

Mor-beyazlı ekip, 19 Eylül Stadyumu'ndaki çalışmalar nedeniyle Eskişehirspor ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maç için Ordu'dan hareket etti.

Vali Kemal Yazıcoğlu Tesisleri'nde, gazetecilere açıklamada bulunan forvet oyuncu Hasan Kabze, Ordu'ya galibiyetle geri dönmek istediklerini söyledi.

19 Eylül Stadyumu'nun hazır olmamasından dolayı Eskişehirspor maçını İstanbul'da oynayacaklarını anımsatan Kabze, şunları kaydetti:

''Bizim için bu maçın bir deplasman niteliği olacağını düşünmüyorum. Çünkü Orduspor taraftarının orada olacağını düşünüyorum. Taraftarımızın desteğini arkamızda olacağına inanıyorum. Eskişehirspor çok iyi bir takım. Bizden daha önce sezona başladı. Geçen hafta Akhisar'a kaybettiler ama iyi oynayan taraf Eskişehirspordu. Onların güçlerini biliyoruz. Biz de Mersin'de iyi bir oyun oynayıp 2 puanı kaçıran taraf olduk. Bu hafta iyi mücadele edip İstanbul'dan galibiyetle dönmek istiyoruz.''

Artantin'li orta saha oyuncusu Alfredo Monje ise, Eskişehirspor karşılaşmasında iyi bir oyun sergilemek istediklerini belirterek, şöyle devam etti:

''Geçen maçtan daha iyi olmak istiyoruz. Puan toplayarak takımın güven kazanmasını istiyoruz. Takım içerisinde çok iyi bir adaptasyon var. Maçlar geçtikçe takımda daha çok uyum sağlıyoruz. Eskişehir spor maçında taraftarımızın kalabalık olmasını istiyorum. Taraftarın tribünde olması bize moral verecek. Lig boyunca taraftarın yanımızda olmasını istiyoruz.''

Kardeniz ekibinde sakatlığı devam eden Selçuk Şahin ile Onur Tuncer ve izinli olan Jean Jacques Gosso İstanbul'a götürülmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor