Orduspor futbolda üzüldü potada güldü

PTT 1. Lig'de aldığı başarısız sonuçların ardından puan cetvelinde son sırada yer alan Orduspor'un yüzü, kadın basketbol takımıyla güldü. Kulüp başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine, İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanan kadın basketbol takımının Avrupa

Orduspor futbolda üzüldü potada güldü
PTT 1. Lig'de aldığı başarısız sonuçların ardından puan cetvelinde son sırada yer alan Orduspor'un yüzü, kadın basketbol takımıyla güldü.
 
Kulüp başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine, İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanan kadın basketbol takımının Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attığını söyledi.
 
Kadın basketbolcuların geçen sezon da Avrupa kupalarına katılarak Ordu'yu en iyi şekilde temsil ettiğini dile getiren Türkmen, "Bu sene yine aynı başarıyı yakalamak üzere olan bir takımımız var" dedi. 
 
Türkmen, şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladıklarını belirterek, şöyle konuştu:
 
"Kadın basketbolcularımız iki sezondur önemli işlere imza atıyor. Bu sene 1,5 milyon lira maliyetle kurulan takımımız ligde ortaya koyduğu performansla herkesin takdirini kazanmıştır. Çünkü daha yüksek bütçelere kurulu takımlara karşı mücadele ediyorlar. Buna rağmen İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanarak Avrupa kupalarına katılma yolunda dev bir adım attık. İnşallah bu yıl da Ordu'yu Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğiz." 
 
Türkmen, İstanbul Üniversitesi BGD maçında takımlarına sahip çıkan taraftarlara teşekkür ederek, kendi taraftarları önünde oynadıkları karşılaşmalarda daha başarılı bir takım olduklarını kaydetti. 
 
Ligde 37 puanla 7'nci sırada yer alan mor-beyazlı takım yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler