Orduspor Fatih Tekke'yi istiyor!

HAREKAT BAŞLADIOrduspor’da Fatih Tekke sesleri yükseliyor. Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Mor-Beyazlılar teknik direktörlük sorununu Metin Diyadin’le anlaşmaya vararak çözerken transfer atağa kalktı. Güçlü bir ekip kurmakta kararlı olan Orduspor geçtiğ

Orduspor Fatih Tekke'yi istiyor!

HAREKAT BAŞLADI

Orduspor’da Fatih Tekke sesleri yükseliyor. Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Mor-Beyazlılar teknik direktörlük sorununu Metin Diyadin’le anlaşmaya vararak çözerken transfer atağa kalktı. Güçlü bir ekip kurmakta kararlı olan Orduspor geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen yıldız oyuncu Fatih Tekke sesleri yükseliyor.

ORDU FORVET HATTINDA SIKINTI YAŞAMAK İSTEMİYOR

Tecrübeli oyuncuyla anlaşarak kadrosunu güçlendirmek isteyen Mor-Beyazlıların önümüzdeki günlerde bu oyuncu ile bir görüşme yapması bekleniyor. Forvet hattını tecrübeli oyuncuya teslim etmek isteyen Orduspor yönetimi Fatih Tekke transferine kesin gözle bakarken yeni sezonda forvet sıkıntısı yaşamak istemiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler