Orduspor fark yedi ama önemsemedi!

 PTT 1. Lig'de sahasında Elazığspor'a 6-1 mağlup olan Orduspor'da, teknik direktör Hüseyin Özcan, skordan çok genç oyuncuların gelişimine önem verdiklerini söyledi. Özcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunu çirkinleştirmeden mücadeleye e

Orduspor fark yedi ama önemsemedi!
 PTT 1. Lig'de sahasında Elazığspor'a 6-1 mağlup olan Orduspor'da, teknik direktör Hüseyin Özcan, skordan çok genç oyuncuların gelişimine önem verdiklerini söyledi.
 
Özcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunu çirkinleştirmeden mücadeleye etmeye çalıştıklarını vurguladı. 
 
Uzun vadede başarılı olabilecek bir takım yaratmaya çalıştıklarını anlatan Özcan, şöyle konuştu.
 
"Maç öncesi çocuklardan korkmadan, cesurca mücadele etmelerini istedim. Skor anlamında kaybettik ama oyun sonundaki skor bizim için önemli değil. Biz, bugünden geleceğin planlamasını yapan bir takımız. O yüzden inişlerimiz, çıkışlarımız olacaktır. Yarın kazanır, başka gün yine kaybederiz. Önemli olan kaybederken de kazanmayı öğrenebilmek. Biz bunu yaşayarak, tecrübe edeceğiz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor