Orduspor Elazığ'a hazırlanıyor

 PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Antren

Orduspor Elazığ'a hazırlanıyor

 PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenman yaklaşık iki saat sürdü. 

Antrenman öncesi Elazığspor maçını değerlendiren mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncularından Ali Güzeldal, Orduspor'un, Elazığspor'u bu zamana kadar hiç yenemediğini belirterek, "Bu maç da yenemeyeceğimiz anlamına gelmez" dedi.

Türkiye Kupası'nda erken bitirilebilecek bir maçta uzatmaya giderek kendilerini yorduklarını ifade eden Güzeldal, şöyle konuştu:

"Artık lig başladı, lige adapte olmalıyız. En iyi şekilde oraya giderek maçı kazanmalıyız. Elazığspor’u daha önce yenememiş olmak, şimdi de yenemeyeceğiz anlamına gelmez. Takım olarak iyi bir ekibiz. Oradan da iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyoruz."

Elazığspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten defans oyuncusu Volkan Koçaloğlu ise "Önümüzde Elazığspor maçı var. Bu maçı alarak seri yakalamak istiyoruz. Bizim takımı deplasman takımı olarak görüyorum. Üç puanla döneceğimize inanıyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor