Orduspor Demirören'i destekliyor

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Söylemlerimiz zaman zaman uyuşmasa da spor kamuoyu tarafından desteklenen sayın Yıldırım Demirören'i TFF Başkan adaylığı için destekleyeceğiz'' dedi.Türkmen, yaptığı yazılı açıkl

Orduspor Demirören'i destekliyor

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Söylemlerimiz zaman zaman uyuşmasa da spor kamuoyu tarafından desteklenen sayın Yıldırım Demirören'i TFF Başkan adaylığı için destekleyeceğiz'' dedi.

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor yönetim kurulu olarak Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldıklarını belirtti.

Türk futbolunun selamete kavuşması için çözüm adına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin süreceğini ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

''26 yıl sonra büyük fedakarlıklar ve zorluklar ile Süper Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşarken, Orduspor olarak kendimizi Türk futbolunda yaşanan en büyük kaos ateşininin tam ortasında bulduk. Türk futbolunun bugünü, yarını için bu dik duruşumuz kimi çevreleri rahatsız etse de bir an olsun Türk futbolunun geleceği için taviz vermedik. Bu güne kadar sorunun bir parçası olmak yerine, çözümün bir parçası olmak için mücadele verdik. Kaosun el birliği ile çözülmesi adına, söylemlerimiz zaman zaman uyuşmasa da spor kamuoyunu tarafından desteklenen sayın Yıldırım Demirören'i TFF Başkan adaylığı için destekleyeceğiz. Türk futbolunun selamete kavuşması için çözüm adına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar çözüm için desteğimiz sürecek. TFF Başkanlığı için adaylığını koyan, diğer adaylarımıza başarılar diliyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor