Orduspor çıkış arıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un orta saha oyuncusu Emre Aygün, "Lige kötü bir başlangıç yaptık, artık Şanlıurfaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.Aygün,  yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini söyledi.Sa

Orduspor çıkış arıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un orta saha oyuncusu Emre Aygün, "Lige kötü bir başlangıç yaptık, artık Şanlıurfaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Aygün,  yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçının zor geçeceğini bildiklerini söyledi.

Sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Aygün, şöyle konuştu:

"Bazı sıkıntılar nedeniyle açıkçası lige kötü bir başlangıç yaptık. Artık Şanlıurfaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Bunun kolay olmayacağının farkındayız. Çünkü Şanlıurfaspor şu an ligin iyi performans ortaya koyan takımlarından bir tanesi ancak biz takım olarak artık bir yerde şeytanın bacağını kırarak çıkışa geçmemiz gerektiğini biliyoruz. Orduspor camiası ve taraftarlarının beklentisi bu yöndedir. Oyuncular olarak bizler de bunun farkındayız. Sahada gereken mücadeleyi ortaya koyarak kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Aygün, taraftarlara seslenerek, "Şartlar ne olursa olsun bizleri desteklemeye devam etsinler. Orduspor mutlaka layık olduğu yerlere gelecektir. Bundan şüphe duymasınlar" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor