Orduspor bombayı patlattı

ORDUSPOR'un Teknik direktör Hector Cuper'in eski futbolcusu olan Javito, kulüp binasında Başkan Nedim Türkmen'le yaptığı görüşmeden sonra şunları söyledi:"Hector Cuper’in başında olduğu bir takıma gelmek beni heyecanlandırıyor. Onunla çok güzel işler yapm

Orduspor bombayı patlattı

ORDUSPOR'un Teknik direktör Hector Cuper'in eski futbolcusu olan Javito, kulüp binasında Başkan Nedim Türkmen'le yaptığı görüşmeden sonra şunları söyledi:

"Hector Cuper’in başında olduğu bir takıma gelmek beni heyecanlandırıyor. Onunla çok güzel işler yapmıştık. Orduspor’da takım olarak el ele vererek başarıların süreceğine inanıyorum. Kendi evime gelmiş gibi mutluyum."

Başkan Nedim Türkmen ise, "Teknik direktörümüz Hector Cuper’in isteği doğrultusunda Javito’nun transferini gerçekleştiriyoruz. Sezon sonuna kadar anlaştık. Transferlerimiz sürecek. Orduspor, hedefleri olan bir takım, hedeflere ulaşmak için elimden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler