Orduspor Beşiktaş'a hazırlanıyor

 Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.      Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Cevat Güler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Hasan Kabze ile M

Orduspor Beşiktaş'a hazırlanıyor

 

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 
     
Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Cevat Güler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Hasan Kabze ile Müslüm Yelken katılmadı. 
     
Mor-beyazlı ekip antrenmanda, koşunun ardından kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra üç gruba ayrılan oyuncular, pas çalıştı. 
     
Antrenmanda açıklama yapan teknik direktör Güler, Beşiktaş maçının kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu belirtti. 
     
Beşiktaş takımının, Türkiye'nin üst düzey kulüplerinden biri olduğunu vurgulayan Güler, şunları kaydetti: 
     
"İnönü Stadyumu farklı bir stadyumdur. Seyircisi, oyuncusunu maça farklı odaklandırır. Ben de orada yaşadım, orada çalıştım ve o havayı iyi bilirim. Dolayısıyla biz Beşiktaş maçında ne çok abartarak veya korkarak hareket edeceğiz ne de 'Nasıl olsa yeneriz-' diyeceğiz. 
     
Biz rakibin eksiklerinden faydalanmaya çalışacağız. Kuracakları kadrodan nasıl 3 puanı alabileceğimizin peşinde olacağız. Kolay mı- Değil ama bu saatten sonra bizim için kolay iş yok. Biz zoru başaracağız. Önümüzdeki maçtan en azından 3 puanı alıp, sonraki haftalarda neler yapabileceğimize bakacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler