Orduspor Başkanından açıklama

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, Adanspor galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yaparken, Orduspor Asbaşkanı Akın Çiçek, "Taraftarımızın desteği ile evimizde oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçından da galibiyet ile ayrılmayı umuyoruz" dedi.Orduspor Dur

Orduspor Başkanından açıklama

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, Adanspor galibiyeti ile lige iyi bir başlangıç yaparken, Orduspor Asbaşkanı Akın Çiçek, "Taraftarımızın desteği ile evimizde oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçından da galibiyet ile ayrılmayı umuyoruz" dedi.

Orduspor Durugöl Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Asbaşkan Akın Çicek, il bazında birçok desteğe ihtiyaç duyduklarının belirterek, “Valisinden, kaymakamına kadar birçok alanda, Orduspor için projeler hazırlanmalı. Sayın Valimizin bize ne kadar yakın olduğunu biliyoruz. Ama bu tüm ilçe bazında da kombine bilet satışı ve diğer ekonomik girdiler için de birlikte hazırlayacağımız bu projeler bizleri gerçekten büyük bir sıkıntıdan kurtaracaktır” diye konuştu.

Çiçek, kulüp başkanı Nedim Türkmen’in bu sezon Orduspor’un tüm borçlarını ödediğini ve bundan sonraki süreç içinde tek maksatlarının ligde kalabilmek olduğunun altını çizdi. Çiçek, bazı kulüplerin Orduspor'un adını kullanarak, prim yapmaya çalıştıklarını ve yapılanların hoş olmadığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler