Orduspor basın sözcüsünden açıklama

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor’da basın sözcüsü Akın Çiçek, taraftar gruplarının Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında stada gelmemelerini değerlendirerek, “Taraftarımızın maçı stattan değil de bir kahvehanede izlemeleri bizi de çok üzdü” dedi.Orduspor Bas

Orduspor basın sözcüsünden açıklama

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor’da basın sözcüsü Akın Çiçek, taraftar gruplarının Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında stada gelmemelerini değerlendirerek, “Taraftarımızın maçı stattan değil de bir kahvehanede izlemeleri bizi de çok üzdü” dedi.

Orduspor Basın Sözcüsü Akın Çiçek, Orduspor Durugöl Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Mersin İdmanyurdu karşısında alınan bir puanın önemli olduğunu dile getirerek, “Adanaspor galibiyeti ile başladığımız ligde hafta sonunu Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını seyircimizin önünde bir puan ile kapatmak zorunda kaldık. Takımımızın iyi bir oyun sergilediğini, iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Bir puan iyi bir sonuçtur” diye konuştu.

Çiçek, taraftar guruplarının Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde tepkilerinin olduğunu, bu nedenle tribünde yerlerini almadığının ifade ederek, “Bu hafta stada gelen seyircileri gördünüz. Hatırı sayılır bir kalabalık vardı. Bundan sonraki alacağımız puan ve puanlar ile Orduspor’un gerçek taraftarı tekrar stattaki yerini alacaktır. Orduspor taraftarına bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Taraftar gruplarımızın bir tepkisi oldu. Orduspor yönetiminde bu yıl bir değişiklik oldu. Sezon başı olması nedeniyle taraftar gurupları ile tam bir diyalog kurulamadığını gördük. Bu hafta yaşanan sıkıntının önümüzdeki haftalarda yaşanmayacağını buradan bütün taraftar gruplarımıza tribün liderlerimize söylüyorum. Taraftar gruplarımız geçtiğimiz sezon yağmur çamur demeden Türkiye’nin her noktasına gittiler. Biz de Türkiye’deki her kulüp gibi kendi taraftarımızı korumak, gözetmek ve onların koşullarını iyileştirmek durumundayız. Bu hafta taraftarımızın maçı stattan değil de bir kahvehanede izlemeleri bizi de çok üzdü. Stadın ne kadar sessiz olduğunu, belirli bir dakikaya kadar gördük. Taraftarsız Orduspor olmuyor. Taraftar da Ordusporsuz olmuyor” şeklinde konuştu.

"Ordu Valisi Kenan Çiftçi’yi Orduspor maçlarında görmek istiyoruz" diyen basın sözcüsü Çiçek, şunları kaydetti:

"Ordu Valisi’nin mesaisinin bir kısmını da Orduspor için harcamasını istiyoruz. Onu maçta görmek istiyoruz. Başbakan Rize’de olduğu için kendisi Rize’deymiş. Valimizi Orduspor maçında görmeye, Orduspor ile ilgili projelere destek olmaya, kaynak noktasında projelerde kendisinin Orduspor’un yanında olduğunu hissettirmesini istiyorum. Bu benim şahsi görüşüm."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler