Orduspor başarıya hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, "Orduspor Süper Lig'de önemli başarılara imza atacaktır" dedi.Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor'u 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e taşımanın mutluluğu ve gururunu yaşadıkların

Orduspor başarıya hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, "Orduspor Süper Lig'de önemli başarılara imza atacaktır" dedi.

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor'u 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e taşımanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Orduspor'un Süper Lig'e yükselmesiyle Ordu'nun ve taraftarlarının da Süper Lig'e çıktığını ifade eden Türkmen, şu görüşleri dile getirdi:

"Artık Orduspor için yeni ve aydınlık bir dönem başlamıştır. Bu süreçte öncelikle Orduspor'u Süper Lig'de kalıcı hale getirerek, önümüzdeki 3 yıl içinde Avrupa kupalarında oynayan bir Orduspor oluşturacağız. Ordu Durugöl Tesisleri ve Ordu 19 Eylül Stadyumu'nu Süper Lig'e yeni şekliyle hazırlayacağız. Orduspor, Süper Lig'de Ordu şehrinin tüm değerleriyle beraber birlik ve beraberlik içinde çok güzel sonuçlar çıkaracak ve inanıyorum ki Süper Lig'e çok büyük bir renk katacaktır. Orduspor olarak Durugöl tesislerimizi ve 19 Eylül Stadyumu'nu Süper Lig'e hazırlamak zorundayız. Bu yönde zamanımız çok az, yapılacak iş ise çok."

"Bundan sonra inşallah Orduspor büyük taraftarına yaşatacağımız çok büyük sevinçlerimiz var" diyen Türkmen, şunları kaydetti:

"Büyük taraftara herşeyin en iyisini layık görmeye devam edeceğiz. Süper Lig'de Ordu şehrimizin tüm değerlerinden, her kesiminden, Orduspor'a daha fazla desteği daha güzel yarınlar için ve Süper Lig'de önemli başarılar elde etmek için isteyeceğiz. Orduspor, Süper Lig'de önemli başarılara imza atacaktır. Bu büyük taraftara çok önemli sevinçler yaşatmaya devam edeceğiz. Orduspor her şeyin en güzeline layık, biz de bu markayı tüm Türkiye genelinde başarılı çalışmalarla temsil etmeye devam edeceğiz. Büyük taraftarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğuyla, Süper Lig'de önemli başarılara imza atacak bir Orduspor oluşturma çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor