Orduspor Antalyaspor'a hazırlanıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu Albimo Alanyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Yarı sa

Orduspor Antalyaspor'a hazırlanıyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu Albimo Alanyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Yarı sahada çift kale maçla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Yaklaşık iki saat süren antrenmana oyuncuların tamamı katıldı. 

Teknik direktör Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, devre arası planlanan transferler konusundaki çalışmalarının sürdüğünü belirtti. 

Hal ve hareketleriyle camiayı zora sokacak oyuncuları almaktan kaçınacaklarını belirten Doğan, "Öncelikli hedefimiz birlik ve beraberliği sağlamak. İşimiz zor ama bunu hep birlikte başaracağız. Takıma fayda sağlamayan oyuncularla yollar ayrılacak. İçeride bir tane çürük elma tutmak istemiyorum. O tek çürük elma, bir kasa elmayı darmadağın eder" ifadesini kullandı. 

Doğan, olumsuz gelişmelerde Orduspor Kulübü'nün de eksikleri olduğunu dile getirerek, yaşananların, geçmişi başarılarla dolu ve Avrupa kupalarında mücadele etmiş bir camiaya yakışmadığını söyledi. 

"Orduspor'un başarısı için gövdemi ortaya koydum" diyen Doğan, herkesi Orduspor'un başarısı için birleşmeye davet etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler