Orduspor Antalya'da hazırlanıyor

Orduspor, Ankaragücü ile oynayacağı Spor Toto Kupası maçının hazırlıklarına Antalya’da başladı. Antalya WOW Turizm şirketine ait futbol tesislerinde yapılan ve teknik direktör Hector Cuper'in gözetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başlad

Orduspor Antalya'da hazırlanıyor

Orduspor, Ankaragücü ile oynayacağı Spor Toto Kupası maçının hazırlıklarına Antalya’da başladı.

 

Antalya WOW Turizm şirketine ait futbol tesislerinde yapılan ve teknik direktör Hector Cuper'in gözetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Karşılıklı pas çalışmasının ardından Antrenman çift kale maç ile son buldu.

 CUPER TEŞEKKÜR ETTİ

Hector Cuper, Başkan Nedim Türkmen'e teşekkür ederek, "Bu açıkçası Kulüp Başkanımız ve Yönetimimizin yaptığı büyük bir jestti. Hava değişikliği her zamana iyidir. Burada çok güzel şartlarda idman yapma imkanımız var. Ne yazık ki Ordu'daki sahalarımız şuanda yeterli değil.

 

Ordu'daki sahalarımız gelecek yıla hazır hale gelecekler. Yönetimimiz de bize büyük bir jest yaptı. Hava değişimi ile oyuncularımızı daha iyi motive ederek önümüzdeki maçlara hazırlıyoruz. Bunun yararını da görerek çok daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum" dedi.

 

OYUNCULYARIN KAYNAŞMASI ÖNEMLİ

 

Takımımız çok yoruldu, dinlenme açısından da böyle bir organizasyon önemli diyen Cuper, "Tekrar söylemek istiyorum yönetimimize çok teşekkür ediyorum bu imkanları bize sundukları için. Böyle bir organizasyon sadece maçları kazanmak için değil, bir çok açıdan bizim için faydası var.

 

Oyuncularımızın daha da kaynaşması açısından, çünkü bütün bir sezon onlarda çok yoruldu. Sezonu bitirmemize rağmen hala maçlar yapıyoruz. Bundan dolayı futbolcuların motivasyonunu en üst seviyelerde tutmamız gerekiyor. İyi şartlarda, iyi sahalarda idman yaparak kendimizi hazırlıyoruz."

 

ORDUSPOR'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ 

 

Orduspor bugün Antalya'da bir turizm şirketine ait antrenman sahasında idman yaptıktan sonra kalınan otele geldiğinde kirliliği önlemek için futbolcular kramponlarını çıkartarak giriş yaptı.Antrenman sonrası kramponları çamura bulanan oyuncular, Teknik Direktör Hector Cuper ile birlikte ayakkabılarını çıkartarak çorap ile otele giriş yaptı.

 

Kramponları ellerine alarak odalarına çoraplar ile çıkan oyuncular, etrafı kirletmemek için böyle bir karar aldıklarını söyledi.Teknik Direktör Hector Cuper, “Futbolcularımız hem sahadaki oyunları hem de yaşamları ile örnek olması beni de çok mutlu etti. Otel deki temizlik görevlilerine zahmet vermemek için böyle bir şey yapmaları çok örnek bir davranış” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor