Orduspor 4 oyuncuyla yolları ayırdı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, teknik direktör Uğur Tütüneker'in raporu doğrultusunda 4 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Volkan Arslan ile Ümit Bozkurt'un s

Orduspor 4 oyuncuyla yolları ayırdı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, teknik direktör Uğur Tütüneker'in raporu doğrultusunda 4 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Volkan Arslan ile Ümit Bozkurt'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini, Taner Arı ve Hüsamettin Tut'uyu da başka bir takıma kiralayacaklarını söyledi.

Bu oyuncuların yerine A2 takımından 4 oyuncunun (A) takıma alındığını da belirten Türkmen, ''Bu futbolcular da Antalya kampında takım kadrosunda yer alacak'' diye konuştu.

Türkmen, yeterli maddi desteği gördükleri zaman Süper Lig'den bir forvet ve bir de orta saha oyuncusu alacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler