Orduspor 12 maç sonra siftahladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, ligde 12 hafta sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı üç puan ile galibiyet hasretine son verdi.Süper Toto Süper Lig'de en son 7. haftada deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçında sahadan üç puan

Orduspor 12 maç sonra siftahladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, ligde 12 hafta sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı üç puan ile galibiyet hasretine son verdi.

Süper Toto Süper Lig'de en son 7. haftada deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçında sahadan üç puan alarak ayrılan Karadeniz temsilcisi bu maçın ardından oynadığı 12 karşılaşmada 7 mağlubiyet, 5'te beraberlik elde etti.

Aldığı üç puan ile ligdeki kötü gidişe de ''dur'' diyen mor beyazlı ekip, puan cetvelinde ise bir maçı eksik olan Gaziantepspor'un hemen üstünde 22 puanla 14. sırada kendisine yer buldu.

-Cuper'de galibiyetle tanıştı-
Orduspor'un devre arasında takımın başına getirdiği Teknik Direktör Hector Cuper'de ilk kez galibiyetle tanıştı.

Hector Cuper yönetiminde ikinci yarının ilk maçında sahasında oynadığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Orduspor, bu maçın ardından deplasmanda Manisaspor ile de 0-0 berabere kalmıştı.

Cuper, Karadeniz temsilcisinin başında çıktığı üçüncü lig maçında ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek yeni takımıyla ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler