Orduspor: 1 Wolfsberger AC: 2

     Hazırlıklarını Avusturya'nın Velden kasabasında sürdüren ve Pazar günü oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında SV Feldkirchen'i 4-0 yenen Orduspor, ikinci hazırlık karşılaşmasında ise sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Mücadelenin ilk yarısına iy

Orduspor: 1 Wolfsberger AC: 2

 

 

 

 

 

Hazırlıklarını Avusturya'nın Velden kasabasında sürdüren ve Pazar günü oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında SV Feldkirchen'i 4-0 yenen Orduspor, ikinci hazırlık karşılaşmasında ise sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

 

Mücadelenin ilk yarısına iyi başlayan Orduspor, 24.dakikada yeni transferi David Barral'ın attığı golle rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başarırken, ilk yarı 1-0 Orduspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

 

orduspor-z-jpg-large.jpg

 

İkinci yarıda Avusturya ekibi Wolfsberger AC, Orduspor karşısında daha etkili olurken, aradığı golü 71.dakikada buldu. Bu golden sadece 3 dakika sonra skor üstünlüğünü ele geçiren Avusturya Bundesliga ekibi Wolfsberger AC, mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı.

 

Karşılaşmanın 90 dakikasında Wolfsberger AC, Orduspor kalesine 8'i isabetli 9 şut çekerken, Mor-Beyaz'lı ekip rakip kaleye 4'ü isabetli 6 şut kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor