Ordupor'dan gol yağmuru

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Karadeniz temsilcisi Avusturya takımlarından ST Drautal ile yaptığı karşılaşmadan 7 - 0 galip ayrıldı.  Karşılaşmayı Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkme

Ordupor'dan gol yağmuru

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Karadeniz temsilcisi Avusturya takımlarından ST Drautal ile yaptığı karşılaşmadan 7 - 0 galip ayrıldı. 

 

Karşılaşmayı Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen ailesi ile birlikte takip ederken, bir grup Orduspor taraftarı da tribünlerde yer aldı. 

 

İlk yarıda hafif Yağan yağmur, 2. yarıda şiddetini artırdı ve sağnak halde yağınca futbolcular sırıl sıklam oldu. Yedek kulübesinin küçük olması ve teknik heyet ile futbolcuların Yağan yağmurdan ıslanmamak için sığınması ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. 

 

Orduspor, ilk yarıda, Fornezzi, Garcia, Roversio, Agus, Selçuk, Şamil, Ali, Monje, Umbides, Barral, Stancu 11'i ile mücadele etti. 3. dakikada Agus ve 32. dakikada da Stancu rakip fileleri havalandırdı ve ilk yarı 2 - 0 Orduspor'un üstünlüğünde sona erdi. 

 

Orduspor ikinci yarıda, Fevzi, Hasan, Barral, Monje, Umbides, Ali, Nizamettin, Garcia, Numan, Agus, Hüsamettin 11'i ile mücadele etti. Karadeniz ekibi bu yarıda da 50. dakikada Nizamettin, 57. dakikada Abdulkadir, 67. dakikada Barral düşürülmesinden kazanılan penaltıda yine Barral, 75. dakikada Stancu ve 78. dakikada da Müslüm'ün kaydettiği gollerle sahadan 7 - 0 galip ayrıldı. 

 

BAŞKAN TÜRKMEN GURBETÇİLERE FORMA HEDİYE ETTİ 


Maç anında ve maçtan sonra az sayıdaki Orduspor taraftarın ilgi gösterdiği Başkan Nedim Türkmen, taraftarlara forma dağıttı. 

 

Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, Orduspor forması isteyen gençlerin isteğini kırmayarak formalar hediye etti. Formaları imzalayan Türkmen, Orduspor'u desteklemek için tribünlerde yer almalarından dolayı taraftarlara teşekkür etti. 

 

Avusturya'nın çeşitli yerlerinden Orduspor'u desteklemek için tribünlerde yer alan gurbetçi taraftarlar, Başkan Türkmen'den Orduspor forması istedi. Türkmen, taraftarların isteğini karşılıksız bırakmayarak hemen forma temin ettirerek, gurbetçilere imzalayıp hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor