Ordu'nun yıldızından transfer açıklaması!

Orduspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, bir süre önce Orduspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, transfer söylentilerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.Hakkında yapılan transfer haberlerinin doğru olmad

Ordu'nun yıldızından transfer açıklaması!

Orduspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, bir süre önce Orduspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, transfer söylentilerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Hakkında yapılan transfer haberlerinin doğru olmadığına değinen Taşdemir, şunları kaydetti:

"Hiçbir kulüple görüşmedim. Orduspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Eğer kulübümüz bir kulüple anlaşırsa ve uygun görürse ayrılırım. Giderken 1,5 yıl emek verdiğim kulübüme para kazandırmadan gitmem. Eğer bazı kendini taraftar gibi gösterip sürekli olumsuz şeyleri düşünen insanların dediği gibi anlaşmış olsaydım imza atmış olurdum. Ayrıca kulübümü federasyona vermedim, karakterimin gerektirdiği gibi hareket ettim. Beni seven herkese teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor