Ordu'nun Trabzonlu komutanı!

26 yıl sonra Süper Lig'e çıkardığı Orduspor'la 7 haftada başarılı sonuçlar alan teknik direktör Metin Diyadin, “Sezon öncesi sıkıntılar vardı ama doğru transferler ve hamlelerle, bu dönemi çok iyi atlatttık” dedi.Süper Lig'de geride kalan 7 haftaya damgas

Ordu'nun Trabzonlu komutanı!

26 yıl sonra Süper Lig'e çıkardığı Orduspor'la 7 haftada başarılı sonuçlar alan teknik direktör Metin Diyadin, “Sezon öncesi sıkıntılar vardı ama doğru transferler ve hamlelerle, bu dönemi çok iyi atlatttık” dedi.

Süper Lig'de geride kalan 7 haftaya damgasını vuran Orduspor'da teknik direktör Metin Diyadin, konuştu. Ligin yeni takımı olmalarına rağmen iyi bir hava yakaladıklarını belirten Diyadin, “İlk 7 hafta sonunda bu duruma gelmemiz başarılı olduğumuzu gösterir ama şunu da belirtmek gerekir ki, kadro kalitelerinin yüksek olduğu, her maçın final havası taşıdığı bir ligde mücadele ediyoruz. Artık önümüzde çok zorlu bir Bursaspor maçı var.

Sahamızda oynayacak olmamızın avantajını kullanacağız ama rakibimiz de ligin en hazır ekiplerinden biri. Biz de önceki maçlarda olduğu gibi yine galibiyet için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

'İmkansızdı ama başardık'
Gelecek haftalarla ilgili konuşmalarının erken olduğunu da kaydeden Diyadin, “Sezon başındaki hedeflerimizin biraz daha üstündeyiz. Ancak yine de ayaklarımız yere sağlam basmalı. Sezon öncesi sıkıntıların olduğu gerçekti.

O dönemlerde böyle bir hedef imkansızdı ama yaptığımız doğru transferler ve oynadığımız futbol istediğimiz sonuçları almamızı sağladı. Sıkıntılı dönemleri her kulüpte olduğu gibi biz de yaşadık. Ancak önemli olan bu dönemleri en az hasarla atlatmaktır” ifadelerini kullandı.

Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan ve takımın en etkili isimlerinden biri olan Culio'nun ara transfer dönemi öncesi transferde adının geçmesine de değinen Metin Diyadin, şunları söyledi: “Bu çok normal. İyi olan her oyuncu istenebilir. Fakat şu an için Galatasaray'a dönmesi mümkün değil"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler