Ordu'nun hedefi Avrupa standartları!

Orduspor'da stadyum, tesisler ve güvenlikten sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, personellerle tanışarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Stadyum Tesisleri ve Güvenlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, Ordu

Ordu'nun hedefi Avrupa standartları!

Orduspor'da stadyum, tesisler ve güvenlikten sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, personellerle tanışarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Stadyum Tesisleri ve Güvenlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, Ordu 19 Eylül Stadyumunu gezerek Stadyum Müdürü Mustafa Kılıç ‘dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Stadyum çalışanlarıyla tanışarak, "Beraber çok güzel çalışmalara, Ordusporumuz için başarılı işlere imza atacağız" diyerek şu açıklamaları yaptı:"Orduspor'un geldiği tarihi noktayı hep beraber birlik ve beraberlik içinde Avrupa’ya taşıyacağız. Bu her alanda olacaktır. Tüm standartlar bu bağlamda en ince ayrıntısına kadar düşünülüp öÖnümüzdeki süreçte çok daha fazla çalışarak gerçekleştiriyor olacağız.

 

Ordusporumuz’u 3 yıl içinde Avrupa’ya taşıyacağız. Hedefimiz bir Anadolu kulübü olarak 5 yıl içinde Süper Lig Şampiyonluğunu yaşamak olacaktır. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun düşüncesi mevcut stadyumu yerinde geliştirerek güzelleştirerek kapasiteyi artırmak stadyum etrafında ki yaşam alanlarını artırmayı hedefliyoruz.

 

Ama büyüklerimiz çok büyük yeni bir stadyum projesini hayata geçirmeyi kısa bir süreçte başka bir noktada hedefliyorsa bizde bu düşünceyi destekleriz. Sonuçta kazanan Ordusporumuz ve Ordu şehri olacağı için sayın Valimizin, İçişleri Bakanımızın, Belediye Başkanımızın ve tüm yönetici değerlerimizin desteği ile çok güzel gelişmelere imza atacağız.

 

Ordusporumuz’un Süper Lig’de olmasıyla şehrimiz kazanmıştır, Ordusporumuz kazanmıştır. Birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara, zaman içerisinde Avrupa hedefi ile devam edeceğiz. Büyük Orduspor taraftarımız Ordusporumuz’un en büyük simgesidir. Büyük başarılara hep beraber birlik ve beraberlik için de proje üreterek ulaşacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor