Ordu'nun hedefi Anelka!

Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Chelsea'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'nın peşine düştü.Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor, şimdi de bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Chelsea'nin Fransı

Ordu'nun hedefi Anelka!

Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Chelsea'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'nın peşine düştü.

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor, şimdi de bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Chelsea'nin Fransız forvet oyuncusu Nicolas Anelka'nın peşine düştü.

Anelka'nın menajeriyle görüşmeye başladıklarını belirten Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, "Nicolas Anelka'yı renklerimize bağlamak istiyoruz. Yaptığımız özel görüşmelerle Chelsea'nın bu oyuncuyu bırakacağını öğrendik. Bir forvet ihtiyacımız var. Nicolas Anelka'nın menajerleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisiyle ilgili transferi en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. 5 Eylül tarihine kadar transferleri tamamlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler