Ordu'da Cuper'in Play-off rüyası

Hafta sonu sahasında oynayacağı Gençlerbirliği ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında oynayacağı Gençl

Ordu'da Cuper'in Play-off rüyası

Hafta sonu sahasında oynayacağı Gençlerbirliği ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Numan Çürüksu katılmadı. Kaleci Saso Fornezzi ise takımdan ayrı salonda çalıştı. Antrenmana koşu ile başlayan oyuncular, iki gruba ayrılarak çalışmalara devam etti.

Sivasspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular antrenmanı ayak tenisi ile sürdürdü, diğer oyuncular ise kondisyon çalışması yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Cuper, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirerek, şunları söyledi:

''Çok rahat 3 puan alabileceğimiz bir maçtı. 1-0 yenik duruma düştük ama beraberliği yakalamasını bildik. Oyun anlamında çok iyi değildik fakat çok pozisyona girdik. Özellikle ilk yarı çok net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarıda da kontra ataklarla gol bulmaya çalıştık. Bu ataklardan yararlanamadık.

Biraz daha dikkatli olsaydık rahat bir şekilde kazanabileceğimiz bir maçtı. Bunlar zaman ve çalışma ile olacak şeyler. İdmanlarda oyuncularımdan isteklerim devam edecek. Bazı şeyler üzerinde çalışmaya devam edeceğim. Bunun da sonuçlarını alacağımı düşünüyorum.''

Hafta sonu sahalarında ağırlayacakları Gençlerbirliği'nin iyi bir takım olduğunu vurgulayan Cuper, ''Gördüğüm kadarıyla Gençlerbirliği, bu zamana kadar iyi puan toplamış. Bugünden itibaren biz de hazırlıklarımıza başladık. Bizden beklentilerin olduğunu biliyoruz. Play-off şansımız var, bunu sonuna kadar zorlamaya devam edeceğiz. Bundan dolayı Gençlerbirliği maçının elimizden kaçmasına izin vermeyeceğiz. Bu maçta varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız'' dedi.

Karadeniz ekibi, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını salı günü yapacağı çalışmayla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor