Ordu'da Cuper dönemi sona erdi!

Kulübün resmi internet sayfasında yer alan açıklamada, mor-beyazlı ekibin teknik direktörü Hector Cuper ile yapılan görüşmede karşılıklı anlaşma sağlandığı ve yolların ayrıldığı belirtildi.Orduspor'un yeni teknik direktörünün Cevat Güler olduğu belirtilen

Ordu'da Cuper dönemi sona erdi!

Kulübün resmi internet sayfasında yer alan açıklamada, mor-beyazlı ekibin teknik direktörü Hector Cuper ile yapılan görüşmede karşılıklı anlaşma sağlandığı ve yolların ayrıldığı belirtildi.

Orduspor'un yeni teknik direktörünün Cevat Güler olduğu belirtilen açıklamada, "Yeni teknik direktörümüz Cevat Güler, 15 Nisan Pazartesi günü 6 kişilik ekibi ile saat 14.00'de Kasımpaşa maçı hazırlıklarına katılacak. Yine aynı gün saat 13.00'de Hector Cuper, takım ile vedalaşacak" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Orduspor'un ligde kalacağından şüphemizin olmaması ile birlikte taraftarımızın da desteğiyle Süper Lig'den kopmayacağız. Fenerbahçe karşılaşması sonrasında verilen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için Orduspor Kulübü olarak gerekli başvurular yapılmıştır. Cezanın kaldırılacağı ve Kasımpaşa karşısında taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inancımız tamdır. Orduspor, taraftarı ile var olan, bugünlere birlik ve beraberlik ile gelen bir kulüp olduğunu bilmektedir. Son 5 haftamızda da birlik ve beraberliğimizi bozmadan hep birlikte Süper lig'den kopmamak için mücadelemizi sürdürelim. 5 haftanın sonunda ise Süper Lig'de kalmanın mutluluğu hep birlikte yaşayalım.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor